Strona Główna
O mnie
Kalkulator pizzy
Baza mąk
Kontakt
Pomiń treść
Mąka
5 Stagioni Napoletana
Caputo Classica
Caputo Cuoco
Caputo Integrale
Caputo Pizzeria
Farina ideale per pizza
GustoBello Farina Per Pizza Napoletana
Molini Pizzuti – Costa D’Amalfi
Pasini Blu
Pasini Giallo
Pasini Marrone
Pasini Verde
Petra 5037
Petra 5063
Polselli Classica
Polselli Vivace
Ilość porcji
1-3 szt.
4-6 szt.
Waga porcji
250g
260g
270g
Czas
<24h
24-48h
>48h
Hydracja
<60%
60-65%
65-75%
>75%
Liczba przepisów: 10
Napoletana
Petra 5063 53h 6szt. 260g
Napoletana
Caputo Pizzeria 24h 6szt. 270g
Napoletana
Petra 5037 43h 2szt. 270g
Napoletana
GustoBello Farina Per Pizza Napoletana 26h 3szt. 250g
Napoletana
Pasini Verde 22h 3szt. 255g
Napoletana
Petra 5037 36h 7szt. 255g
Napoletana
Petra 5037 67h 4szt. 280g
Napoletana
Petra 5037 18h 6szt. 270g
Napoletana
Pasini Verde 28h 3szt. 260g
Napoletana
Petra 5037 50h 5szt. 250g
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
Zgoda