Cześć!

Nazywam się Karol Kłyciński i jestem pasjonatem i wielkim fanem pizzy w tym głównie pizzy Neapolitańskiej.

Swoją pasję zacząłem od domowych wypieków, przechodząc przez szereg szkoleń z włoskimi pizzaiolo, ćwicząc i szlifując swój warsztat wypieku pizzy.

Aktualnie pracuję na różnych piecach dedykowanych do wypieku pizzy w wysokich temperaturach (~450 °), opalanych drewnem, gazem czy też elektrycznych.

Prowadzę na FB Grupę Pizza Domowa – przepisy i porady – jedną z czołowych grup wśród Polskiej społeczności. Zostałem też zaproszony do współadministracji największej anglojęzycznej grupy Pizza Dough Addicts która w tym momencie zrzesza 150tyś osób z całego świata z jedną pasją – pasją do pizzy.

Zajmuję się prowadzeniem warsztatów on-line jak i stacjonarnych z wypieku pizzy w domu. Prowadzę szkolenia i konsultacje dla restauracji. Wspieram także organizację wydarzeń takich jak wesela, imprezy rodzinne czy urodziny.

Zapraszam do współpracy i zachęcam do kontaktu.