Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 549g (W ~330)
Woda: 329g
Drożdże:0.45g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 549g (W ~330)
Woda: 329g
Drożdże:0.45g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
549g
Mąka
329g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Basia podejście 3
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zzxzc6lhgj/