Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-08-2023 18:00
Czas przygotowywania
13-08-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 473g (W ~380)
Woda: 321g
Drożdże:0.33g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 473g (W ~380)
Woda: 321g
Drożdże:0.33g
Sól:: 16g
Składniki
473g
Mąka
321g
Woda
0.33g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zyj3kxihlh/