Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
66h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas66
Czas w TO:18
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 330g (W ~410)
Woda: 214g
Drożdże:0.16g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas66
Czas w TO:18
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 330g (W ~410)
Woda: 214g
Drożdże:0.16g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
330g
Mąka
214g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.16g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
petra
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zxxfls7vdq/