Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 460g (W ~380)
Woda: 276g
Drożdże:0.46g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 460g (W ~380)
Woda: 276g
Drożdże:0.46g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.46g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zwiqz1q1kl/