Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
64h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas64
Czas w TO:6
Czas w TK:58
Składniki Mąka: 350g (W ~410)
Woda: 227g
Drożdże:0.41g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas64
Czas w TO:6
Czas w TK:58
Składniki Mąka: 350g (W ~410)
Woda: 227g
Drożdże:0.41g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
350g
Mąka
227g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.41g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zvhoxg1x1h/