Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-01-2023 20:15
Czas przygotowywania
22-01-2023 14:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 308g (W ~310)
Woda: 185g
Drożdże:0.41g
Sól:: 2g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 308g (W ~310)
Woda: 185g
Drożdże:0.41g
Sól:: 2g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
308g
Mąka
185g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.41g
Drożdże
2g
Sól
Notatki
Dorota
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zv9ay73pej/