Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-10-2021 16:01
Czas przygotowywania
02-10-2021 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 479g (W ~170)
Woda: 287g
Drożdże:2.55g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 479g (W ~170)
Woda: 287g
Drożdże:2.55g
Sól:: 14g
Składniki
479g
Mąka
287g
Woda
2.55g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pizza proba
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ztkw3muodm/