Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-12-2022 13:00
Czas przygotowywania
17-12-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:28
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 654g (W ~340)
Woda: 406g
Drożdże:0.45g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:28
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 654g (W ~340)
Woda: 406g
Drożdże:0.45g
Sól:: 20g
Składniki
654g
Mąka
406g
Woda
0.45g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zrmhjeh9kf/