Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-02-2022 19:00
Czas przygotowywania
13-02-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:6
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 758g (W ~310)
Woda: 455g
Drożdże:1.53g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:6
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 758g (W ~310)
Woda: 455g
Drożdże:1.53g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
758g
Mąka
455g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.53g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zpojlxbd1m/