Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 770g (W ~330)
Woda: 439g
Drożdże:0.57g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 770g (W ~330)
Woda: 439g
Drożdże:0.57g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
770g
Mąka
439g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.57g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
po polu mokotowskim
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zpispxzolq/