Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-09-2021 18:16
Czas przygotowywania
07-09-2021 14:16
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 301g (W ~380)
Woda: 190g
Drożdże:0.39g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 301g (W ~380)
Woda: 190g
Drożdże:0.39g
Sól:: 9g
Składniki
301g
Mąka
190g
Woda
0.39g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Testowa notatka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zolpvnt6yk/