Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-02-2022 20:00
Czas przygotowywania
17-02-2022 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas16
Czas w TO:2
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 601g (W ~300)
Woda: 378g
Drożdże:2.45g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas16
Czas w TO:2
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 601g (W ~300)
Woda: 378g
Drożdże:2.45g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
601g
Mąka
378g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
2.45g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zo7t7pmj6r/