Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2023 14:01
Czas przygotowywania
14-01-2023 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 919g (W ~220)
Woda: 551g
Drożdże:2.15g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 919g (W ~220)
Woda: 551g
Drożdże:2.15g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
919g
Mąka
551g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
2.15g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
111
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zm87uo26mf/