Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-02-2023 21:01
Czas przygotowywania
22-02-2023 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 299g (W ~320)
Woda: 186g
Drożdże:0.44g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 299g (W ~320)
Woda: 186g
Drożdże:0.44g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
299g
Mąka
186g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
4-14-4
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zl0dddbdhg/