Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
17-05-2023 19:00
Czas przygotowywania
18-05-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1027g (W ~330)
Woda: 596g
Drożdże:0.53g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1027g (W ~330)
Woda: 596g
Drożdże:0.53g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
1027g
Mąka
596g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Przepis na 6 pizz
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zkegohmr6o/