Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-06-2022 12:30
Czas przygotowywania
12-06-2022 12:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 447g (W ~330)
Woda: 291g
Drożdże:0.38g
Sól:: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 447g (W ~330)
Woda: 291g
Drożdże:0.38g
Sól:: 12g
Składniki
447g
Mąka
291g
Woda
0.38g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zk4fkjyj1v/