Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-12-2022 19:59
Czas przygotowywania
31-12-2022 19:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 609g (W ~330)
Woda: 365g
Drożdże:0.29g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 609g (W ~330)
Woda: 365g
Drożdże:0.29g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
609g
Mąka
365g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
moja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zk1i0nckzb/