Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-02-2023 19:01
Czas przygotowywania
24-02-2023 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 984g (W ~330)
Woda: 620g
Drożdże:1.78g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 984g (W ~330)
Woda: 620g
Drożdże:1.78g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
984g
Mąka
620g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.78g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zhdmwuuff6/