Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
02-06-2023 16:01
Czas przygotowywania
03-06-2023 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 627g (W ~330)
Woda: 345g
Drożdże:1.00g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 627g (W ~330)
Woda: 345g
Drożdże:1.00g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
627g
Mąka
345g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
1.00g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zfgkvumllp/