Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-11-2021 06:01
Czas przygotowywania
28-11-2021 13:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
31h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas31
Czas w TO:7
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 819g (W ~350)
Woda: 492g
Drożdże:1.22g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas31
Czas w TO:7
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 819g (W ~350)
Woda: 492g
Drożdże:1.22g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
819g
Mąka
492g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
1.22g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zf6amn5sfm/