Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 576g (W ~340)
Woda: 403g
Drożdże:0.89g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 576g (W ~340)
Woda: 403g
Drożdże:0.89g
Sól:: 20g
Składniki
576g
Mąka
403g
Woda
0.89g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zeukbtdxck/