Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 920g (W ~350)
Woda: 552g
Drożdże:1.43g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 920g (W ~350)
Woda: 552g
Drożdże:1.43g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
1.43g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
2h blok TO
24h kulki TK
4h kulki TI
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ze1ohmeu6h/