Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
22-09-2022 20:00
Czas przygotowywania
24-09-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:3
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 964g (W ~380)
Woda: 607g
Drożdże:1.82g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:3
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 964g (W ~380)
Woda: 607g
Drożdże:1.82g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
964g
Mąka
607g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
1.82g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
Pierwszy przepis pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zdzm70vcql/