Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-09-2022 05:10
Czas przygotowywania
24-09-2022 17:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 307g (W ~360)
Woda: 184g
Drożdże:0.25g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 307g (W ~360)
Woda: 184g
Drożdże:0.25g
Sól:: 9g
Składniki
307g
Mąka
184g
Woda
0.25g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zclgxf7xao/