Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 151g (W ~310)
Woda: 91g
Drożdże:0.22g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 151g (W ~310)
Woda: 91g
Drożdże:0.22g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
151g
Mąka
91g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.22g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zckyhgayij/