Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-03-2023 15:00
Czas przygotowywania
25-03-2023 11:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 646g (W ~380)
Woda: 452g
Drożdże:0.29g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 646g (W ~380)
Woda: 452g
Drożdże:0.29g
Sól:: 23g
Składniki
646g
Mąka
452g
Woda
0.29g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/zbjbthahzz/