Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-02-2023 15:00
Czas przygotowywania
25-02-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 947g (W ~330)
Woda: 568g
Drożdże:1.05g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 947g (W ~330)
Woda: 568g
Drożdże:1.05g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
947g
Mąka
568g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
1.05g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Bh
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/za529r45hd/