Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-02-2022 16:30
Czas przygotowywania
16-02-2022 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:2
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 334g (W ~170)
Woda: 200g
Drożdże:2.69g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:2
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 334g (W ~170)
Woda: 200g
Drożdże:2.69g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
334g
Mąka
200g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
2.69g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/za2utduup4/