Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2023 16:24
Czas przygotowywania
14-01-2023 20:24
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 329g (W ~190)
Woda: 214g
Drożdże:1.49g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 329g (W ~190)
Woda: 214g
Drożdże:1.49g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
329g
Mąka
214g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.49g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z7tnctb5qz/