Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-12-2022 18:37
Czas przygotowywania
04-12-2022 18:37
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 685g (W ~380)
Woda: 411g
Drożdże:0.49g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 685g (W ~380)
Woda: 411g
Drożdże:0.49g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
685g
Mąka
411g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z7kq9jmuuf/