Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-03-2023 20:00
Czas przygotowywania
04-03-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
815g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:815g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 500g (W ~330)
Woda: 300g
Drożdże:0.22g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:815g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 500g (W ~330)
Woda: 300g
Drożdże:0.22g
Sól:: 15g
Składniki
500g
Mąka
300g
Woda
0.22g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z6tfidwz8g/