Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
276g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:276g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:9
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 833g (W ~380)
Woda: 500g
Drożdże:0.89g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:276g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:9
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 833g (W ~380)
Woda: 500g
Drożdże:0.89g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
833g
Mąka
500g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
0.89g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
5 placków na sobote
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z59zzdhvky/