Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
03-03-2023 12:10
Czas przygotowywania
03-03-2023 19:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 459g (W ~230)
Woda: 266g
Drożdże:1.04g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 459g (W ~230)
Woda: 266g
Drożdże:1.04g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
459g
Mąka
266g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.04g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z2lfz7eshz/