Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-01-2023 21:59
Czas przygotowywania
29-01-2023 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:9
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 957g (W ~380)
Woda: 574g
Drożdże:0.91g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:9
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 957g (W ~380)
Woda: 574g
Drożdże:0.91g
Sól:: 29g
Składniki
957g
Mąka
574g
Woda
0.91g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
A
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z2dlbygloh/