Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-11-2021 18:00
Czas przygotowywania
14-11-2021 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:62%
Całkowity czas27
Czas w TO:6
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 551g (W ~340)
Woda: 342g
Drożdże:0.97g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:62%
Całkowity czas27
Czas w TO:6
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 551g (W ~340)
Woda: 342g
Drożdże:0.97g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
551g
Mąka
342g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.97g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/z05slw9zm6/