Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-06-2023 18:00
Czas przygotowywania
18-06-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 981g (W ~320)
Woda: 608g
Drożdże:0.52g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 981g (W ~320)
Woda: 608g
Drożdże:0.52g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
981g
Mąka
608g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yxbvgsaldi/