Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
3350g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3350g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1931g (W ~330)
Woda: 1352g
Drożdże:0.82g
Sól:: 68g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3350g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1931g (W ~330)
Woda: 1352g
Drożdże:0.82g
Sól:: 68g
Składniki
1931g
Mąka
1352g
Woda
0.82g
Drożdże
68g
Sól
Notatki
OK
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yvxr5oj7wc/