Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-10-2021 09:15
Czas przygotowywania
06-10-2021 15:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 607g (W ~350)
Woda: 364g
Drożdże:1.03g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 607g (W ~350)
Woda: 364g
Drożdże:1.03g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
607g
Mąka
364g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.03g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yvskqnbrws/