Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
3200g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
75%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3200g
Hydratacja:75%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1790g (W ~330)
Woda: 1343g
Drożdże:0.77g
Sól:: 67g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3200g
Hydratacja:75%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1790g (W ~330)
Woda: 1343g
Drożdże:0.77g
Sól:: 67g
Składniki
1790g
Mąka
1343g
Woda
0.77g
Drożdże
67g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yuz4bobw1n/