Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-04-2023 12:00
Czas przygotowywania
28-04-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 340g (W ~230)
Woda: 187g
Drożdże:1.40g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 340g (W ~230)
Woda: 187g
Drożdże:1.40g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
340g
Mąka
187g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.40g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yupvehctaw/