Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-09-2021 18:05
Czas przygotowywania
11-09-2021 14:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:6
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 467g (W ~380)
Woda: 290g
Drożdże:0.83g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:6
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 467g (W ~380)
Woda: 290g
Drożdże:0.83g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
467g
Mąka
290g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.83g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Polselli vivace+manitoba
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yuij6z5g3e/