Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-02-2023 13:30
Czas przygotowywania
12-02-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:11
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 479g (W ~340)
Woda: 287g
Drożdże:0.46g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:11
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 479g (W ~340)
Woda: 287g
Drożdże:0.46g
Sól:: 14g
Składniki
479g
Mąka
287g
Woda
0.46g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yu8cz4sdym/