Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-04-2023 11:30
Czas przygotowywania
30-04-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:16
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 653g (W ~340)
Woda: 392g
Drożdże:0.54g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:16
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 653g (W ~340)
Woda: 392g
Drożdże:0.54g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
653g
Mąka
392g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.54g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ysd5pdkvjb/