Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 165g (W ~380)
Woda: 104g
Drożdże:0.12g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 165g (W ~380)
Woda: 104g
Drożdże:0.12g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
165g
Mąka
104g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.12g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Pierwsza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yrxt7h56yr/