Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-03-2023 20:59
Czas przygotowywania
25-03-2023 20:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1214g (W ~330)
Woda: 728g
Drożdże:0.59g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1214g (W ~330)
Woda: 728g
Drożdże:0.59g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
1214g
Mąka
728g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
0.59g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yruv1qzula/