Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
29-03-2023 14:00
Czas przygotowywania
01-04-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas72
Czas w TO:8
Czas w TK:64
Składniki Mąka: 500g (W ~420)
Woda: 310g
Drożdże:0.46g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas72
Czas w TO:8
Czas w TK:64
Składniki Mąka: 500g (W ~420)
Woda: 310g
Drożdże:0.46g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
500g
Mąka
310g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.46g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yr8dxhf73t/