Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
295g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:295g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:2
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 710g (W ~320)
Woda: 440g
Drożdże:3.07g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:295g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:2
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 710g (W ~320)
Woda: 440g
Drożdże:3.07g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
710g
Mąka
440g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
3.07g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yq96afzjro/