Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-03-2023 19:00
Czas przygotowywania
11-03-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 354g (W ~330)
Woda: 230g
Drożdże:0.85g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 354g (W ~330)
Woda: 230g
Drożdże:0.85g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
354g
Mąka
230g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.85g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ypbugpurjl/